Halfjaarcontract
Jaarcontract
Kwartaalcontract
 

 Klinkenberg
 SalesSupport
 Joseph Bech-nes 12
 1862 AP BERGEN
 Tel: 072-5895354
 mobiel: 06-30716700Veel bedrijven met getrainde mensen op hun Sales-afdeling, weten inmiddels wat het resultaat van goede bezoekafspraken kan zijn. Zij zijn er dan ook "klaar voor" en weten welke effecten goede contacten kunnen hebben.
Zij beseffen ook, dat het maken van nieuwe klanten vaak een kwestie van vooruit kijken en een "lange adem" is.
Één bezoek aan een prospect houdt niet automatisch in dat deze direct klant wordt. Het is vaak een kwestie van het opbouwen van een goede relatie en dat kost tijd.
Een investering van tijd en energie in de toekomst.
Klinkenberg SalesSupport zet zich met het team in om de klantenkring van de opdrachtgever op effectieve manier te vergroten.

Begint de opdrachtgever pas met een Salesteam of accountmanager, dan zal dit team getraind moeten worden en klaar worden gemaakt voor de nieuwe aanpak. Een gedegen opbouw en voorbereiding is essentieel voor het slagen van de missie.
Klinkenberg SalesSupport kan het team met ondersteunende activiteiten helpen bij de opbouw en samenstelling; wijzen op belangrijke aspecten van de nieuwe aanpak en zorgen voor een vertrouwd gevoel.

Er zijn vele mogelijkheden voor het effectief genereren van new-business, waarvan een kwartaal- en een jaarcontract het meest gehanteerd worden.